top of page
Stockholm, bygglovsritningar, konstruktionsritningarovsritningar, konstruktionsritningar

VÅRA TJÄNSTER OCH PRISER

Vi på Bygglovskronan hjälper er med allt från bygglovsritningar, konstruktionsritning till 3D visualiseringar av ert nya drömhus! Vi stödjer er i hela processen och vi ger fast pris innan projektstart.

BYGGLOVSRITNINGAR 

Från 3 500 :-

Vi hjälper dig förverkliga din idé till verklighet, genom våra arkitektritningar/bygglovsritningar. Ingår allt du behöver, såsom situationsplan, fasadritning, planritning och sektionsritning. Som tack för ditt förtroende i oss, skickar vi in allt underlag till din kommun åt dig, så att du kan göra annat kul. Beroende på kvadratmeter kommer priset variera.

VVS RITNINGAR

Från 2 900 :-

Vi hjälper dig med alla VVS-ritningar som krävs, såsom värme, ventilation och sanitet. Beroende på kvadratmeter kommer priset variera.

KONSTRUKTIONSRITNINGAR

Från 2 900 :-

Vi hjälper dig med alla dina konstruktionsritningar och beräkningar som din kommun och byggare behöver. Detaljritningar (till väggar, tak & grund), konstruktionsberäkningar, dimensionering, konstruktionsdokumentation och övriga konstruktionshandlingar. Beroende på kvadratmeter kommer priset variera.

KONTROLLANSVARIG

Från 4 200 :-

Våra kontrollansvariga som finns utspridda över hela landet kommer hjälpa dig i just din stad. Allt du behöver gällande ditt bygglov finns under ett och samma tak med oss på Bygglovskronan. Beroende på kvadratmeter kommer priset variera.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Bygglov, bygglovsritningar, konstruktionsritningar

Lisa Åkerström, Stockholm

"Fantastisk service och förenklade hela processen för oss. Bygglovskronan levererade allt väldigt smidigt med bygglov och handlingar med kommunen och i god tid"
bottom of page